تبلیغات
همه چییز
همه چییز
همه چیز از همه جا برای همه کس در اینجاست
خفاش بال زرد آفریقایی
افراد کمی موفق به دیدن خفاش ها می شوند . این جانوران شبها در جنگل های انبوه پرواز می کنند . از ۴۰۸۰ گونه ی شناخته شده پستانداران تقریباً یک چهارم آنها خفاش اند . خفاش ها در تمام نقاط جهان به جز مناطق بسیار سرد یافته میشوند . اکثر آنها به اندازه کف دست انسان هستند و از موجودات ریزی مانند بید تغذیه می کنند . با این حال ٬ بعضی از آنها پرنده ٬ موش و حتی ماهی هم شکار می کنند . خفاش هایی که روز ها فعال هستند به نام روباه های پرنده شناخته شده اند و از میوه ها تغذیه می کنند . بازوی خفاش ها در واقع بال آنهاست . این بال شامل استخان های رشد یافته ی دست و انگشت هاست که به وسیله ی غشای نازکی به هم متصل می شوند . خفاش ها برای پرواز در تاریکی از انعکاس صدا استفاده می کنند . به این ترتیب که خفاش صدایی از گلو خارج می کند که پس از برخورد با موانع منعکس می شود . خفاش با دریافت این انعکاس صدا مسیر خود را تشخیص می دهد . به این روش ٬ راهیابی به وسیله انعکاس صدا می گویند .
مانند : خفاش بال زرد آفریقایی ٬ خفاش سر چکشی ٬ خفاش سفید ٬ خفاش نعل اسبی کوچک ٬ خفاش گوش دراز ٬ خفاش ماهیگیر مکزیکی ٬ خفاش شبگرد ٬ خفاش قرمز ٬ خفاش خالدار .
(برگرفته از کتاب دایره المعارف شگفتی ها از انتشارات پنجره )



طبقه بندی: علمی،
برچسب ها: خفاش ها ٬نشر ٬ انتشارات ٬ نشر پنجره ٬ انتشارات پنجره ٬ دایرة المعارف شگفتی ها، خفاش بال زرد آفریقایی ٬ خفاش سر چکشی ٬ خفاش سفید ٬ خفاش نعل اسبی کوچک ٬ خفاش گوش دراز ٬ خفاش ماهیگیر مکزیکی ٬ خفاش شبگرد ٬ خفاش قرمز ٬ خفاش خالدار،
ارسال در تاریخ جمعه 21 آذر 1393 توسط ali mosaffa