تبلیغات
همه چییز
همه چییز
همه چیز از همه جا برای همه کس در اینجاست
کدو تنبل
وقتی کدو تنبل می‏ خورید، #تخمه های آن را دور نریزید.

این تخمه‏ ها علاوه بر مزه‏ ی خوبی که دارند، برای سلامتی نیز بسیار سودمندند.

در ادامه ۱۰ مورد از فواید آن را برای‏تان ذکر می‏کنم:

• حفاظت از پروستات

تخمه ‏ی کدو تنبل برای حفظ سلامتی غده ی پروستات مفید است و موجب کاهش مشکلات ناشی از دفع ادرار می شود که در بیماران مبتلا به بزرگی پروستات بیشتر مشاهده می ‏شود.

از موادی که در تخمه کدو تنبل موجودند و موجب بهبود عملکرد پروستات می ‏شوند، می ‏توان به کاروتنوئیدها و اسیدهای چرب امگا ۳ اشاره کرد.

• درمان افسردگی

تخم کدو تنبل دارای اسید آمینه ی “تریپتوفان” می ‏باشد.

این اسید آمینه یک دشمن طبیعی برای از بین بردن افسردگی می ‏باشد، بدین ترتیب که تریپتوفان در بدن به سروتونین تبدیل می شود.

همان طور که می دانید سروتونین یک ناقل عصبی است که باعث ایجاد آرامش و شادی می شود.

• پیش‏گیری از پوکی استخوان

از آن جایی که تخمه کدو تنبل غنی از “روی” می‏ باشد، در پیشگیری از پوکی استخوان سودمند است.

مطالعات نشان داده است که دریافت کم “روی” مرتبط با شیوع بالاتر پوکی استخوان (مخصوصا در مردان مسن) می ‏باشد.

با این که بیماری پوکی استخوان بیشتر در زنان یائسه دیده می شود، اما بد نیست بدانید که ۳۰ درصد شکستگی های استخوان لگن، در مردان اتفاق می افتد و از هر ۸ مرد بالای ۵۰ سال، یک نفر شکستگی ناشی از پوکی استخوان را تجربه می کند.

• ضد التهاب طبیعی در آرتریت ‏ها

تخمه‏ ی کدو تنبل به طور قابل ملاحظه ‏ای التهاب را کاهش می ‏دهد، بدون آن که همانند داروهای شیمیایی ضدالتهابی رایج مانند ایندومتاسین، دارای عوارض جانبی باشد.

• پیش‏گیری از تشکیل سنگ کلیه

بر اساس مطالعات انجام شده، تخمه کدو از تشکیل سنگ‏ های کلیوی از نوع اگزالات کلسیم جلوگیری می ‏کند.

• درمان انگل‏ها

این تخمه‏، در برخی فرهنگ ‏ها، به عنوان یک درمان طبیعی برای از بین بردن کرم ‏های نواری و دیگر انگل ‏ها استفاده می ‏شود.

مطالعات همچنین نشان داده است که این دانه خوراکی، برای مبارزه با بیماری شیستوزومیازیس(تب حلزون)، که ناشی از آلودگی با نوعی کرم‏ قلاب دار به نام شیستوزوم می باشد، بسیار موثر است.

• کاهش دهنده ی کلسترول خون

تخمه کدو حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای از فیتواسترول‏ها است.

فیتواسترول ها ترکیباتی هستند که در گیاهان یافت می شوند و ساختمان شیمیایی مشابهی با کلسترول دارند.

با دریافت میزان مناسبی از فیتواسترول ها، میزانکلسترول بد خون (L D L) کاهش می یابد.

• پیشگیری از سرطان

همان فیتواسترول ‏ها که موجب پایین آوردن سطح کلسترول‏ بد می‏ شوند، موجب حفاظت بدن در برابر بسیاری از سرطان ‏ها نیز می ‏شوند. در واقع فیتواسترول، ایمنی بدن را بالا می‏ برد.

• بهبود عملکرد مثانه

در برخی مطالعات نشان داده شده است که عصاره‏ی تخمه کدو تنبل موجب بهبود عملکرد مثانه حیوانات شده است. آلمانی ها معتقدند که این دانه برای درمان “مثانه ی تحریک پذیر” بسیار سودمند است.

مطالعات دیگری نیز نشان داده اند که تخم کدو اثر قابل ملاحظه ای در بهبود “مثانه ی بیش فعال” دارا می باشد.

این عملکردهای مثبت تخمه کدو تنبل به دلیل وجود اسیدهای چرب ضروری، منیزیم، سلنیوم، ویتامین E و کمک به فراهم کردن پروتئین میوزین(که برای انقباضات ماهیچه ای به کار می رود)، می باشد.

• منبع بسیار خوبی از منیزیم و دیگر املاح

نصف لیوان تخمه کدو تنبل، ۹۲ درصد از نیاز روزانه بدن به منیزیم را تامین می ‏کند.

جالب است بدانید که بیش از ۳۰۰ واکنش بیوشیمیایی در بدن برای فعالیت خود به منیزیم نیاز دارند؛ در واقع منیزیم باعث حفظ فعالیت طبیعی ماهیچه ها و اعصاب، ضربان منظم قلب و استحکام استخوان ها می شود.

همچنین منیزیم در متابولیسم انرژی و سنتز پروتئین نقش به سزایی دارد.

تخمه کدو تنبل همچنین حاوی مقادیر قابل ملاحظه‏ای از منگنز، فسفر، آهن، مس و روی می‏ باشد.

مهم ترین نکته اینکه، تا به حال تقریبا هیچ عارضه‏ ی جانبی از مصرف این دانه خوراکی گزارش نشده است. 



طبقه بندی: علمی،
برچسب ها: کدو تنبل، پروستات، افسردگی، پوکی استخوان، مثانه، سرطان، منابع منیزیوم،
ارسال در تاریخ پنجشنبه 7 آبان 1394 توسط ali mosaffa